Primarul Sucevei, Ion Lungu, și-a cerut scuze de la suceveni pentru modul în care s-a intervenit la deszăpezirea municipiului, relatează Suceava News.

”Vreau să-mi cer scuze în fața sucevenilor pentru problema cu intervenția la deszăpezire și la îngheț. A fost o situație neplăcută. Nu asta este scuza dar nu am fost nici eu în localitate în primele zile și nemulțumirea mea nu este legată numaidecât de zilele de marți și miercuri când a nins abundent și nu se putea interveni. Și au am venit de la București și am făcut 35 de km între Bacău și Roman în șapte ore”, a spus primarul.

El spune că programul de intervenție se terminase în 15 martie.

”Hai să fim realiști nimeni dintre noi nu credea că vine cod roșu de ninsoare în luna aprilie și totuși sunt nemulțumit de modul cum s-a intervenit. I-am certat și îmi cer scuze în fața sucevenilor. Tot binele din tot răul ăsta este că vor lua bani mai puțini de la Primărie pentru că nu au intervenit la deszăpezire. Îmi cer scuze și sper să fim mai vigilenți altă dată să nu se mai întâmple asta”, a declarat Ion Lungu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.