Vizitatorii au șansa să afle cele mai captivante, interesante și educative informații, dar și să interacționeze cu 26 de specii preistorice de dinozauri, reproduse în mărime naturală. Intrarea în „Lumea dinozaurilor” este liberă, iar îndrăgita mascotă Dino te așteaptă zilnic pentru sesiuni foto de care să te bucuri împreună cu toată familia.

În perioada 16-25 iunie 2023, Iulius Mall Suceava are „musafiri” preistorici, care vor crea o lume de legendă pe care toți sucevenii și nu numai sunt invitați să o descopere. Esplanada din fața Iulius Mall a fost cucerită de Parasaurolophus, unul dintre dinozaurii cu cioc de rață și creastă lungă; de Carnotaurus sau T-Rex, poate cel mai cunoscut dinozaur din istorie, ce a trăit în Cretacic, cu aproximativ 65 milioane de ani în urmă, pe arealele Chinei, Mongoliei și Americii de Nord; de Velociraptor, cunoscut și ca răpitorul super rapid, fiind foarte inteligent și un bun vânător, ce a trăit în Epoca Cretacică târzie, cu 75-71 milioane ani în urmă.

În Iulius Mall, îi veți găsi pe Ankylosaurus, care era cel mai mare și faimos dinozaur cu armură, Triceratops, care a trăit în Cretacic acum 70 milioane de ani și avea o lungime de 9 metri, înălțime de 3 metri și o greutate de 12 tone și de Dimetrodon, dinozaurul cu două tipuri de dinți.

Trebuie să știi că intrarea este liberă, iar pe lângă giganții animatronici sunt amenajate și photo corners pentru cei care vor să păstreze o amintire specială din „Lumea Dinozaurilor”.

Ia-ți prietenii neînfricați și vino la Iulius Mall să descoperi „Lumea dinozaurilor”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.