Anul acesta, Moş Crăciun a upgradat sania, s-a îmbrăcat în haine de cosmonaut şi a ajuns la Iulius Mall cu o capsulă spațială personalizată. Crăciunul Cosmic este tema decoraţiunilor de iarnă de la Iulius Mall. Pe cei mici îi așteaptă activități de sezon în cadrul atelierelor de creație.  

În luna decembrie, Iulius Mall este o veritabilă stație spațială uriașă, de unde se pregătește „lansarea” unei rachete inedite. Jilţul lui Moş Crăciun a luat şi el forma unei capsule zburătoare, pilotată de ursuleți cosmonauți și „gravitează” printre stele și planete uriașe.

Copiii sunt așteptați în zona dedicată lor –  Kids in Space –, unde pot „călători” cu o rachetă și pot afla mai multe despre Univers.

Cei mici vor avea, din nou, ocazia să dea frâu liber imaginației și să descopere magia Crăciunului, pentru că sunt așteptați pentru activități recreative la atelierele de creație, organizate de Creativ&Deco, la parter, în zona Kids. Își vor demonstra iscusința, colorând și ornând brazi 3D, astfel că locuința ta va prinde viață și va ,,păstra” suvenirele copiilor tot sezonul. Atelierele vor avea loc pe data de 16 decembrie.  

Decorarea casei tale este un bun prilej pentru a-i aduna în jurul tău pe cei dragi și pentru a împărtăși cu ei bucuria sărbătorilor de iarnă. Așa că, alege daruri pentru toți și pregătește-te să-ți faci casa veselă și luminoasă, personalizându-ți bradul de Crăciun cu una sau mai multe decorațiuni făurite cu migală de artizani! Le găsești creațiile la ,,Târgul hand-made de Crăciun” din Iulius Mall, la parter.

„Houston”, ne vedem anul acesta la Iulius Mall, unde sărbătorim Crăciunul Cosmic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.