Un nou weekend plin de idei creative, veselie și multă joacă se anunță la Iulius Mall Suceava. Atelierele de creație îi așteaptă pe cei mici la noi sesiuni de lipit, pictat și decupat. Dacă ești în căutarea unor produse unicat, treci pe Iulius Mall și descoperă propunerile artizanilor!

O lume a culorilor, unde cei mici își vor demonstra abilitățile de pictori, îi așteaptă în Iulius Mall Suceava, sâmbătă, 15 mai 2021. Împreună cu specialiștii de la Creativ & Deco vor picta ursuleți de ceramică, pe care îi vor putea lua acasă, materialele fiind oferite de Iulius Mall Suceava. Prima grupa de mici artiști va începe de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat pentru a se menține distanțarea fizică.

Etajul Iulius Mall Suceava va fi cuprins în acest weekend, în perioada 14 – 16 mai, de frumusețea obiectelor lucrate manual de către artizani. Accesorii pentru păr sau cercei și coliere realizate cu pietre prețioase și semiprețioase, tablouri inedite care îți vor înfrumuseța casa, piese vestimentare tradiționale pentru un plus de autenticitate, dar și alte propuneri unicat te așteaptă să le descoperi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.