Ești un antreprenor local cu visuri îndrăznețe? Faci lucrurile cu pasiune, iar produsele tale sunt autentice și de calitate? Înscrie-te în programul Go Local, iar IULIUS o să îți fie alături în debutul tău într-un proiect de retail de mari dimensiuni! Compania IULIUS a lansat, la începutul lunii septembrie, campania de sprijin pentru antreprenorii locali – Go Local. Programul este dedicat antreprenorilor autohtoni care își doresc să fie prezenți în unul dintre proiectele dezvoltate de compania IULIUS. Înscrerile se fac pe www.iuliuscompany.ro/golocal, iar business-urile selectate vor beneficia de un pachet de susținere personalizat.

Întotdeauna apreciem oamenii cu vise mari, încrezători și pentru care nimic nu pare imposibil. De aceea, IULIUS a lansat, la începutul lunii septembrie, campania de susținere a antreprenorilor locali – Go Local – unde, până acum, în cadrul ansamblurilor mixed-use de regenerare urbană Palas Iași și Iulius Town Timișoara, dar și în întreaga rețea Iulius Mall din Suceava, Iași și Cluj-Napoca, au fost înscrise o varietate de business-uri, care au impresionat prin conceptele autentice. Daca vrei sa faci și tu parte din comunitatea antreprenorilor curajoși, înscrie-te accesând www.iuliuscompany.ro/golocal și poți scrie Iulius Mall Suceava la adresa business-ului tău! Programul se adresează micilor antreprenori din regiunile în care grupul IULIUS operează, care nu au mai fost prezenți în centre comerciale sau mall-uri.

Dacă afacerea ta trece de procesul de selecție, vei beneficia de un pachet complex de susținere, personalizat, care cuprinde: scutire temporară de la plata chiriei, flexibilitate la durata contractului, dar și de campanii de promovare și consultanță integrate. Criteriile care stau la baza procesului de selecție sunt: coerența proiectului, conceptul inovator, capacitatea de dezvoltare a business-ului și de adaptare la așteptările consumatorilor, dar și viabilitatea economică și încrederea candidatului în propriul business.

Indiferent că ai o cafenea, o florărie, băcănie sau un salon de înfrumusețare, toate business-urile pot face parte din mixul de chiriași prezenți în Iulius Mall Suceava. Dacă vrei să îți crești afacerea, să îți diversifici paleta de clienți și să beneficiezi de sprijinul și know how-ul specialiștilor din cadrul echipei Iulius Mall Suceava, înscrie-te în programul Go Local, accesând: www.iuliuscompany.ro/golocal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.