Centrul de vaccinare din Iulius Mall atrage cel mai mare număr de persoane din judeţul Suceava care doresc să se imunizeze împotriva Covid-19. În luna octombrie, aici s-au vaccinat în medie 300 de persoane pe zi.

Compania IULIUS continuă să sprijine personalul medical și campania națională de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Astfel, cei care doresc să se imunizeze au la dispoziţie centrul din Iulius Mall, situat la etaj, vis-a-vis de Evidenţa Populaţiei. Echipa medicală este prezentă în fiecare zi, în intervalul ora 08:00-20:00 (ultima vaccinare se face la 19:30). Persoanele interesate se pot imuniza cu unul dintre vaccinurile disponibile: Pfizer–BioNTech, Moderna sau Johnson & Johnson.

Vaccinarea este posibilă și fără programare, fiind necesar doar buletinul. Accesul este permis fără certificat verde sau test.

Centrul de vaccinare din Iulius Mall s-a dovedit a fi locaţia preferată de suceveni, acesta atrăgând cel mai mare număr de persoane din judeţul Suceava care doresc să se imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2. În luna octombrie, aici s-au vaccinat în medie 300 de persoane pe zi.

Persoanele de altă naționalitate care locuiesc în România și vor să se vaccineze o pot face prin prezentarea unui document în care să fie prezent CNP-ul. Mai multe detalii despre campania națională de vaccinare sunt disponibile pe Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Spațiul în care funcționează centrul este pus la dispoziția autorităților de către Iulius Mall Suceava în mod gratuit. Compania IULIUS continuă, astfel, demersul de susținere a sistemului medical inițiat încă de la începutul pandemiei, atunci când a donat peste 150.000 de euro către spitalele din orașele în care este prezentă prin proiectele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.