Iubit de copii, bătrânul îmbrăcat în roșu, cu barbă deasă, albă și tolba plină de cadouri, coboară în fiecare an pe hornurile caselor și lasă daruri sub brazii frumos împodobiți. Dar, „Cine e moș pentru Moșu’ ”? Anul acesta, până pe 22 decembrie 2021, Iulius Mall Suceava lansează o „operațiune secretă” pentru copii. La această „misiune” trebuie să fie atenți și adulții, pentru că pot câștiga premii pe loc!

În fiecare Crăciun, Moșul le dă o mână de ajutor părinților și le aduce celor mici darurile la care au visat un an întreg, motiv pentru care merită și el răsplătit. Până pe 22 decembrie, zilnic primii 350 de norocoși care vor face shopping la Iulius Mall Suceava, vor câștiga pe loc vouchere de cumpărături de până la 200 de lei. Tot ce trebuie să faci este să mergi cu bonurile, a căror valoare cumulată este de minimum 150 de lei, la Centrul Info, iar noi îți oferim pe loc un cadou. Consultă regulamentul pe http://iuliusmall.com/suceava/!

Moșul este darnic anul acesta, astfel că surprizele nu se termină aici, la Iulius Mall Suceava! Toți cei care primesc premii instant sunt înscriși automat în tombolele super-premiilor! Pe 6, 13 și 23 decembrie vor avea loc câte 3 trageri la sorți, cu ajutorul unui soft de tip random. La fiecare extragere, 3 persoane vor primi câte un premiu: un telefon Samsung Galaxy Z Flip 3, un Philips Led TV și un aspirator robot Rowenta.

Iar dacă vrei să te bucuri și mai mult de magia sărbătorilor, patinoarul Ice Dream din parcarea Iulius Mall Suceava s-a deschis și te așteaptă cu sesiuni pline de distracție! Fii la curent cu noutățile, urmărind pagina de Facebook Iulius Mall Suceava!

Vizitează Iulius Mall Suceava și rămâi pe lista celor „Cuminți”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.