La Polul Nord este mare agitație; elfii, zânele bune, chiar și renii s-au pregătit temeinic pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. După atâta muncă, au reușit să reactiveze contul de Zoom al lui Moș Crăciun, iar cei mici  se pot vedea online cu el, accesând site-ul https://www.moscraciunexista.ro/.

Mesaj importat de la Moș Crăciun!

La sfatul Doamnei Crăciun, ne vom putea vedea și anul acesta online. Elfii au reactivat contul de Zoom și au actualizat platforma https://www.moscraciunexista.ro/. Roagă un adult să intre pe platformă, să rezerve o dată și o oră la care să ne vedem și să respecte pașii menționați pe site. Ca să mă pot întâlni cu cât mai mulți copii, toate întâlnirile sunt gratuite, durează 10 minute, iar programările se pot face până pe 23 decembrie 2021.

După ce te înscrii pe listă, vei primi pe adresa de email confirmarea rezervării, pașii de urmat și un link privat, pe care trebuie să îl accesezi ca să putem vorbi. La Polul Nord, internetul este cam buclucaș, însă ca să fim siguri că nu avem probleme, îți recomand ca înainte cu trei minute de ora rezervată, să intri pe link și să testezi camera video și microfonul.

Nu uitați dragii Moșului, ne vedem pe https://www.moscraciunexista.ro/!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.