Un minor din Suceava a fost rănit duminică seara de un glonț tras de polițiști, care a ricoșat în brațul copilului, după ce el a sesizat poliția acuzând violențe din partea tatălui său aflat sub influența băuturilor alcoolice, potrivit unui purtător de cuvânt din IPJ Suceava.

Duminică seara, în jurul orei 21:00, un copil din comuna Preutești a sesizat la 112 că ar fi fost agresat de tatăl său beat, iar o patrulă de poliție s-a deplasat la adresa indicată.

Forțele de ordine au fost întâmpinate ostentativ de către părinte cu un cuțit în mână, iar, după ce nu a răspuns solicitărilor de a arunca arma și a continuat amenințările, poliția a tras un foc de avertisment în plan vertical.

Ulterior, întrucât tatăl violent se îndrepta spre polițiști, aceștia l-au rănit pe agresor în zona piciorului cu un foc de armă, însă, în dinamica acțiunii, glonțul a ricoșat în direcția copilului, rânindu-l superficial la braț.

Forțele de ordine au solicitat prezența echipajelor medicale pentru evaluarea celor două persoane rănite, fără a exista indicii cu privire la leziuni care să le pună viața în pericol.

Activitățile în cadrul anchetei continuă, la fața locului fiind trimisă o echipă operativă complexă și o grupă de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale pentru gestionarea situației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.