Trei accidente rutiere s-au produs în judeţul Suceava în ultimele ore, trei persoane fiind rănite. În urma intervenţiilor, pompierii au transmis un avertisment: ”Conduceţi prudent! Este suficient un moment de neatenţie, pentru a transforma această frumoasă sărbătoare într-un eveniment neplăcut”.

”O dată cu ninsoarea din ultimele ore, pe drumurile din judeţ au avut loc mai multe accidente rutiere, din care au rezultat şi victime omeneşti. Conduceţi prudent! Este suficient un moment de neatenţie, pentru a transforma această frumoasă sărbătoare într-un eveniment neplăcut! Viteza şi neatenţia ucid, conduceţi preventiv mereu”, a transmis, sâmbătă seară, ISU Suceava, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

În ultimele ore, pompierii din judeţ au intervenit la trei accidente rutiere.

Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la intersecţia drumurilor Preuteşti cu Hârtop, iar un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, s-a produs o coliziune între două autovehicule, pe raza localităţii Vârfu Dealului. În urma evenimentului un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost transportat la spital.

În plus, s-a produs un accident rutier între doua autovehicule pe raza localităţi Capu Codrului. În urma evenimentului o femeie a fost transportată la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.