Doi frați din județul Suceava au murit luni noapte, cel mai probabil din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Tragedia a avut loc în satul Plopeni, care aparține de orașul Salcea. Cei doi băieți aveau 19 și 20 de ani și au fost găsiți în stare de inconștiență în baia gospodăriei, unde voiau să fac duș folosind un boiler cu combustie de gaz metan.

Unul dintre frați a mers în baie pentru a face duș și, la un moment dat, a fost urmat de fratele său. După o vreme, părinții au mers și ei la baie pentru că cei doi frați nu se mai întorceau. Echipajele medicale ajunse la fața locului au desfășurat manevre de resuscitare conform protocolului, însă in jurul orei 21:00 s-a declarat decesul celor doi tineri.

La fața locului s-a deplasat o echipă de criminaliști și ofițeri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă). În zilele ce urmează se va face necropsia cadavrelor pentru stabilirea contextului în care a avut loc dubla tragedie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.