Iulius Mall Suceava te scoate din monotonia cotidiană și te invită la sesiuni de distracție la 30 de metri înălțime și multe alte opțiuni de petrecere a timpului liber împreună cu familia și prietenii. Cel mai mare parc mobil de distracții revine în parcarea Iulius Mall, începând de vineri, 17 iunie 2022.

O roată panoramică de 30 de metri de unde ai o vedere panoramică spectaculoasă deasupra orașului te așteaptă în parcarea Iulius Mall Suceava, în perioada 17 iunie – 5 iulie 2022. Pe lângă momentele petrecute la înălțime, sucevenii sunt așteptați să încerce și celelalte atracții din parc: mecanisme de tipul saltamontes, care se ridică de la sol, umbreluțe, pendul și multe altele.

Copiii au și ei parte de momente pline de distracție. Mini roller coastere care îi vor duce în aventuri inedite și mini autovehicule electrice pentru micii pasionați de mașini sunt propunerile pentru cei mici.

Parcul de distracții din parcarea Iulius Mall Suceava este deschis în intervalul orar 10.00 – 22.00. Cei care sunt în căutarea unor momente pline de adrenalină, sunt așteptați seara, când luminițele multicolore pun stăpânire pe atracțiile din cadrul parcului de distracții, iar atmosfera devine una de festival.

Vino să descoperi Suceava de la 30 de metri înălțime!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.