Ryanair renunță la peste 15 de rute pe care le operase spre și dinspre patru aeroporturi regionale din țara noastră, anunță Boardingpass.ro.

Compania low-cost irlandeză a decis să suspende pe o perioadă nedeterminată toate rutele regulate operate de pe aeroporturile din Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara. În prezent în Oradea Ryanair zboară spre și dinspre aeroporturile Stansted din Londra și Bergamo din apropiere de Milano, însă aceste două rute vor fi suspendate la finalul lunii martie 2023.

Într-un răspuns oficial transmis Boardingpass, compania afirmă că această decizie a fost luată „din cauza lipsei de opțiuni de stimulare (n.r. subvenții) pe termen lung la aceste aeroporturi”.

Ca urmare a deciziei Ryanair, aeroportul din Oradea rămâne, din nou, doar cu ruta regulată spre București, iar de pe aeroporturile din Suceava și Timișoara va opera zboruri spre destinații internaționale doar compania Wizz Air.

De la aeroportul din Sibiu vor opera zboruri pe rute internaționale companiile Austrian Airlines, Lufthansa și Wizz Air.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.