Weekendul trecut, Iulius Mall Suceava a sărbătorit 15 ani de activitate, iar surprizele pregătite pentru toată familia au adunat public numeros, entuziasmul și voia-bună completând tabloul aniversar. Copiii și-au dezvoltat creativitatea prin intermediul sesiunilor tematice, iar cei mari și cei mici au avut posibilitatea să exploreze universul prin intermediul experiențelor de realitate virtuală, dar și să simtă bucuria de a dansa, odată cu spectacolele oferite de Mario Fresh și Raluka.

Sâmbătă şi duminică, Iulius Mall Suceava a fost locul de întâlnire pentru publicul de toate vârstele. Mall-ul a fost cuprins de atmosfera sărbătorii, iar campania aniversară a strâns sute de participanți care au celebrat bucuria shopping-ului. Serile au fost animate de concertele artiștilor Mario Fresh și Raluka, iar muzica și dansul au oferit spectatorilor momente pline de dinamism.

Iulius Mall Suceava este, de 15 ani, principala destinație de cumpărături și recreere din nordul țării, timp în care le-a oferit sucevenilor acces la brandurile preferate și la o gamă de servicii utile, dar și experiențe variate. Peste 10 milioane de oameni vin anual pentru cumpărături, socializare, distracție, dar și pentru a beneficia de cele mai bune servicii. Alături de cele peste 250 de magazine, de restaurantele ce oferă preparate cu specific culinar de pe toate continentele lumii, oferta de entertainment de la Iulius Mall include 8 săli de cinema multiplex, spații de relaxare și evenimente pentru toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.