Magia zilelor de toamnă se arată în acest weekend la Iulius Mall Suceava. Cafeneaua cu joburi revine în întâmpinarea celor care își caută un loc de muncă. Paleta de servicii dedicate clienților se actualizează constant: în acest final de săptămână Nala inaugurează o nouă locație în Iulius Mall Suceava, iar artizanii propun piese unicat cu influențe tomnatice.

Primul weekend de toamnă aduce la Iulius Mall Suceava aburi de cafea și oportunități pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Cafeneaua cu joburi, unul dintre cele mai inovatoare târguri de profil, va avea loc vineri, 3 septembrie 2021, la etajul Iulius Mall Suceava, iar cei interesați beneficiază de servicii de orientare în carieră, asistență în redactarea CV-ului și facilitarea interacţiunii directe cu angajatorii. Cafeneaua cu joburi te așteaptă, în intervalul orar 10.00 – 17.00, să descoperi oferta variată de locuri de muncă disponibile, în timp ce savurezi cafeaua oferită din partea casei. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, nivelul de pregătire sau domeniul de specializare. Cafeneaua cu joburi este organizată de Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes și ECIM.

Sâmbătă, 4 septembrie, o nouă locație dedicată iubitoarelor de cosmetice se inaugurează în Iulius Mall Suceava, la parter, în zona H&M. Rutina de înfrumusețare zilnică devine o adevărată experiență cu produsele ce conțin peste 90% ingrediente naturale pe care Nala Cosmetics le propune. Timp de două zile, în perioada 4 – 5 septembrie, noua locație din Iulius Mall Suceava te așteaptă cu oferte incredibile.

Odată cu venirea toamnei și meșterii bucovineni s-au pregătit meticulos cu piese unicat. La parterul Iulius Mall, la Handmade Pop-up Store, găsești propunerile artizanilor: eșarfe în croiuri speciale, bijuterii pentru o toamnă fashion, articole vestimentare realizate manual și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.