Un bărbat din Fântâna Mare, județul Suceava, a alertat poliția, vineri, sesizând faptul că i-au fost furați 46 de baloți de fân, relatează Monitorul de Suceava.

Polițiștii au făcut o serie de verificări în acea seară, după care, sâmbătă dimineață, în timpul unei activități de patrulare la Fântâna Mare, au igăsit baloții, la o distanță de aproximativ 500 metri, pe un teren paralel.

Polițiștii l-au sunat pe reclamant și l-au chemat la fața locului, bănuind că au rezolvat cazul de furt. Proprietarul a declarat spășit faptul că și acel teren îi aparține și a făcut o confuzie pe fondul consumului de alcool din ziua de vineri. Cu alte cuvinte, a uitat că a mutat baloții și a crezut că aceștia au fost furați.

Suceveanul va fi amendat în baza articolului art. 11, din Legea 61/91 R. care prevede sancțiunea pentru ”alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.