Duminică seara, serviciul de urgență 112 a fost folosit în două cazuri de părinți care au alertat autoritățile după ce au fost agresați de proprii copii. Un prim apel la 112 a fost înregistrat în jurul orei 20.30. O femeie din satul Bogata, comuna Baia, a anunțat că a fost vizitată de fiul său în vârstă de 26 de ani, iar acesta i-a adresat injurii și amenințări. În timpul scandalului, la locuința mamei a ajuns și celălalt fiu, în vârstă de 22 de ani. Al doilea a sărit în apărarea mamei, iar cei doi frați s-au lovit reciproc.

Polițiștii au deschis dosar penal privind comiterea infracțiunii de violență în familie.

Un caz și mai delicat a fost sesizat tot duminică seară, în jurul orei 21.15, la Secția Rurală de Poliție Pojorâta. Un localnic a sesizat că a fost agresat de fiul său.

Din declarația tatălui, dată în fața polițiștilor, a rezultat că în seara zilei de duminică, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, fiul acestuia a devenit agresiv și l-a lovit. Ambii părinți au solicitat emiterea unui ordin de protecție, care a fost emis pe o perioadă de 5 zile, perioada în care poate emite Poliția un astfel de ordin.

În baza ordinului, fiul agresiv a fost evacuat din casă și nu are voie să se apropie de părinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.