Lucrările de construcţii la ştrandul din cartierul Iţcani, singurul din municipiul Suceava, se vor finaliza până la data de 31 iulie 2022, dar nu va fi funcţional în această vară, a declarat într-o conferinţă de presă, miercuri, primarul Ion Lungu, citat de Agerpres. El a spus că, în prezent, se lucrează la instalarea utilităţilor, respectiv gaz metan şi energie electrică, fiind în curs de amenajare drumul betonat pentru accesul către ştrand. Lungu a precizat că se înregistrează întârzieri la lucrarea de canalizare pe strada Ştrandului, din cauza faptului că s-a întârziat achiziţia publică.

„Până nu avem canalizarea funcţională nu se pot face probe la bazine şi la staţia de clorinare şi filtrare a apei. În acest moment nu putem preciza exact când va fi inaugurat oficial ştrandul. Este un ştrand modern cu instalaţii de clorinare şi filtrare de ultimă generaţie, cu un sistem performant de panouri fotovoltaice, care contribuie la încălzirea şi menţinerea temperaturii stabilite a apei. Facem tot posibilul să grăbim recepţia finală la acest obiectiv important de investiţii”, a spus Lungu.

Potrivit primarului, în condiţiile în care nu există încă o canalizare funcţională, nu se pot face probe la bazine şi la staţia de clorinare şi filtrare a apei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.