Motoarele se ambalează, adrenalina crește, muzica rock se aude din boxe, începe festivalul Bucovina Motorfest. Motocicliști și fani ai rock-ului din toată țara se adună în acest weekend la Suceava. La Iulius Mall va avea loc un moto stunt show realizat de motocicliștii cascadori Madman Ricsy și Baranyi Tibi.

Bucovina Motorfest reunește la Cetatea de Scaun a Sucevei, în perioada 5 – 7 august 2022, trupe rock consacrate, dar și motocicliști și fani ai genului. Cargo, Iris (Cristi Minculescu-Valter-Boro), Trooper, Bucium, Scarlet Aura și Heresy sunt formațiile care vor concerta în cele trei zile de festival.

Sâmbătă, 6 august, va avea loc parada motocicliștilor, care va pleca, de la ora 15.00, de la Cetatea de Scaun a Sucevei și se va încheia în parcarea Iulius Mall Suceava. După ce motoarele sunt parcate, numai bine pentru curioși să le admire, în jurul orei 16.00 va începe un moto stunt show, susținut de Madman Ricsy și Baranyi Tibi, cascadori originari din Ungaria. Toți curioșii sunt așteptați la Iulius Mall, unde adrenalina va atinge, cu siguranță, cote maxime.

După spectacolul pe două roți, în parcarea Iulius Mall Suceava vor avea loc și trei concursuri dedicate motocicliștilor. Cea mai frumoasă motocicletă, cea mai zgomotoasă motocicletă vor fi alese de către public, iar la mersul încet pe motocicletă câștigătorul va fi desemnat de membrii Asociației Legio Phoenix MC Suceava. Câștigătorii vor primi vouchere pe care le pot valorifica în cadrul festivalului Bucovina Motorfest.

Vino la Iulius Mall Suceava să vezi cele mai spectaculoase motociclete!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.